Női bicikli egyedi igények szerint

Női bicikli

A női nem sajátos igényekkel rendelkezik. Vannak egyedi ruháik, szemet gyönyörködtető alkotásaik és saját kialakítású használati tárgyaik. Lényegében minden iparágban élvezhetik a csak nekik szóló cikkeket. A női bicikli is az ő sajátos igényeiknek megfelelően lett kifejlesztve. A különleges formájú váz a gyors és könnyű felülést biztosítja, a kényelmes nyereg pedig a hosszú távú tekerést segíti elő.

A fizikai adottságaikat figyelembe véve, a kerékpárok alapvetően kisebb méretűek. A kerekeik inkább a terep egyenetlenségeinek hatékony kivédését szolgálják. Természetesen létezik verseny kategóriában is női bicikli, amelyek a minél nagyobb sebesség elérését helyezik szem elé. A pehely könnyű váz, kisebb légellenállást biztosító előre hajolt testtartás és a vékony, alacsony súrlódású kerekek ideális versenykörülményeket idéznek elő.

A női bicikli a hétköznapi életben a biztonság és kényelem megtestesítője. Sokszor váltó nélkül, hagyományos hátsó kontrafékkel és első V-fékkel felszerelt. A kiváló fogaskerék áttét révén kiváló tempóval, lendületesen lehet haladni. Manapság megjelentek a dobváltós típusok is. Ezek segítségével kényelmes és sima a sebességváltás.

Nincsenek zsíros fogaskerekek sem bowdenek, amelyek sérülhetnek, koszolhatnak. Minden zártan és simán működik. Így akár emelkedőkön is kényelmesebben tekerhet a női bicikli tulajdonosa. A bevásárlás és csomagszállítás érdekében a hátsó és első csomagtartó is roppant hasznosnak bizonyul. Bár extraként kérhetőek, érdemes egy kis felárat fizetni ezekért.

Print Friendly, PDF & Email

admin