Szabaduló szobák eltérő kihívásokkal

Szabaduló szobák

Az idősebb korosztálynak nagyon furcsa játékok lettek manapság népszerűek, amilyenek például a különféle szabadulós játékok. Bár valamennyire vannak ismereteink a szabaduló szobák milyenségéről, pontosan mégsem tudjuk, hogyan játszanak ezekben.

Nos, a csapatok legkevesebb 2, legtöbb 5 főből állhatnak, különleges képességekre sincs szükség, bárki lehet csapattag, nemtől függetlenül. Arra vigyázni kell, hogy 14 év alatt csak szülői felügyelettel vehetőek igénybe a szabaduló szobák! A feladat a küldetés sikeres végrehajtása, lépésről-lépésre kell haladni, sorban legyőzni minden akadályt, amit a MindQuest állít a játékosok elé.

A szabaduló szobák játékai során minden biztosítva van a sikerhez, de megtalálni a lehetőséget az előrelépéshez nem könnyű dolog, ráadásul az idő is szorít. A Budapesten található szabaduló szobák céljai, kihívásai eltérőek, valamint a feladatok megoldásához vezető út is más, de a játékosok célja minden esetben az, hogy 1 órán belül sikerrel járjanak. Csak rajtuk múlik, hogy vesztesként vagy győztesként távoznak.

Print Friendly, PDF & Email