A párátlanító sokoldalú felhasználása

paratlanito

A nedvesedő fal tökéletes melegágya a penésznek. Azonban, ha szárazon tudja tartani, garantált, hogy a penészfoltokkal és a dohszaggal sem kell küszködnie. Erre való a párátlanító, ami tartályba gyűjti a helyiségben lévő nedvességet és javítja a levegő minőségét. Egy párátlanító nemcsak a lakásban jöhet jól.

Előszeretettel használják pincék szárazon tartására is, főleg ha feljön időnként a talajvíz és a lecsapolás után nyirkos marad a hely. A ruhaszárításkor szintén nagyon hasznos, főleg télen.

Helyezze közel a szárítóra tett ruhákhoz és sokkal hamarabb fognak megszáradni! A párátlanító tartálya, ha megtelik, azonnal leáll. Nincs esély a túlcsordulásra.

A tartály ürítése és visszahelyezése után a készülék ismét dolgozni kezd. A gyártók igyekeznek nagyon dizájnos külsőt adni a páramentesítőknek, így a bútorok mellett, sarkokban vagy az asztal alatt észrevétlen tudnak maradni. Ha vonzó áron szeretne rendelni egyet, esetleg többet, tegye meg a honlapunkon keresztül! Webáruházunkban ugyanis megtalálja a fontosabb paramétereket, amik alapján a párátlanító kiválasztása könnyebb lesz.

admin