A zaj ellen is véd a biztonsági redőny

Redőny

Manapság sok mindenre kell figyelnünk. A biztonság ma nem tekinthető magától értendőnek. A biztosítótársaságok több biztonsági feltételt szabnak a szerződések megkötésekor, amelyek teljesítése nem minden esetben egyszerű.

A biztonsági redőny készülhet fémből, ami ez esetben alumíniumot jelent. Ezzel a fajtával megköthető egy lakás biztosító szerződése. Ugyanis az effajta biztonsági redőny elég megbízható ahhoz, hogy leengedett állapotban ne lehessen behatolni rajta. 

Természetesen feltolás gátlóval is el vannak látva, hogy még véletlenül sem legyenek nyithatóak. Ezen felül, mivel a külső és belső lemezek között speciális hab szigetelés található, ez a redőny véd az alacsony és a magas hőmérsékletektől, valamint a zajtól.

Aki a belvárosban vagy forgalmas utak mellett lakik, folyamatosan zajnak van kitéve, amit bizonyos szinten meg lehet szokni, de az idegrendszere a folyamatos reagálás állapotában van. Ez mindenképp fárasztó. Tehát, a biztonsági redőny több funkciót lát el, többek között a zajvédelmet is.

admin