Apollo termékek az igazi wellness-élmény jegyében

apollo

A szorgos, munkával töltött hétköznapok után érthető emberi igényünk a kikapcsolódás. Pihenni számos módon lehet, sokan vannak például, akik élnek-halnak a SPA élményért. Milyen csodás is volna, ha a wellness-központok hangulatát mindezt odahaza, a lakásunkban is megidézhetnénk!

Mindez az Apollo jóvoltából most elérhető közelségbe került, méghozzá a minden érzékszervünket kényeztető hidromasszázs kabin segítségével. A szóban forgó berendezés jóval több egyszerű zuhanykabinnál. Kétségtelen, hogy a modern kor egyik csodás vívmányával állunk szemben, amiből igény szerint a telefonhívásainkat is lebonyolíthatjuk. A hidromasszázs kabin digitális kezelőpanellel és praktikus páraelszívóval is rendelkezik. A hangulat fokozásáért a lágyan világító, beépített LED világítók felelnek.

A magastálcás kabin egyesíti a hidromasszázs és a gőzkabinok nagyszerűségét. A SPA élményért a kényeztető lábmasszázs és a trópusi zuhany funkció a felelős. Az Apollo ezen terméke igazi éke a fürdőszobának, tág értelemben pedig az egész otthonunknak.

admin