Egyre népszerűbb az akkus láncfűrész

Strapabíró láncfűrészek

A barkácsolás egy remek hobbi, amit kikapcsolódásként űz az ember. Azért, hogy igazán élvezetes legyen ez a tevékenység, nem árt az ehhez megfelelő szerszámgépeket beszerezni.

Az akkus gépek használata rendkívül előnyösnek számít, mert nem kell egy állandó fali áramforrás és a tekergőző kábelekkel sem kell bajlódni. Az akkus láncfűrész általában a szabadban használatos.

Ilyenkor tényleg kellemetlen lenne, ha ki kéne húzni az udvar végébe egy hosszabbítót a fa felaprításához. Az akkus láncfűrésszel azonban szinte észrevétlenül lehet dolgozni, hiszen az erős villanymotor nem csap zajt. A Makita modellek az élen járnak az akkus szerszámgépek technológiáját illetően.

Viszont sokan még manapság is kételkednek abban, hogy az ilyen típusú eszközök túl hamar lemerülnek, pedig ez egyáltalán nem igaz, különösen akkor, ha otthoni körülményekhez szánjuk ezeket. Az akkus láncfűrész megállja a helyét a keményebb faanyagok esetében is, ráadásul teljesítmény szerint is kiválaszthatjuk a megfelelő modellt.

admin