Ezek az ajtóütközők előnyei

ajtóütközők

Igazán bosszantó, amikor egy frissen festett falnak nekiütközik az ajtó, ami nem csupán esztétikai gondot okozhat, hanem akár balesetveszélyt is. Tömör ajtóknál is ajánlott az ajtóütköző felszerelése, de üvegajtóknál, a törés elkerülése érdekében szinte kötelező. Az ajtóütközők több szempontból is hasznosak. Egyre elegánsabb kivitelű ajtóütközők láttak napvilágot az utóbbi időben, hiszen a gyártók is a modern ajtókhoz igazították a termékeik kinézetét.

Sokféle ajtóütköző kapható, aki esztétikai okok miatt nem akarja, esetleg azért, mert padlófűtéses helyiségekben nincs lehetősége a padló megfúrására, választhat a fali vagy nagysúlyú, acélmaggal ellátott ütközőt is. A zardepo.hu webáruház számtalan terméke között, színben és kialakításban eltérő, de ugyanakkor magas minőségű ajtóütközők közül válogathatunk. A fémütközők réz, nikkel, króm színben, a műanyag vagy gumi változatok viszont megvehetőek fehér, fekete, szürke és barna színárnyalatban.

Igazán igényes megjelenésű, padlóhoz rögzíthető színvonalas ajtóütköző a készleten helyet kapott Burg Wachter TSB 2140 kúp formájú, nikkeles modell. Zászló formájú gumival van ellátva, magassága 26, átmérője 40 mm. Továbbá, padlófűtéses helyiségekben kiválóan használható a termékpaletta másik tagja, a nikkel tömb ajtóütköző. Ez egy modern megjelenésű, nagysúlyú acélmaggal ellátott, nem lecsavarozható típusú darab. Csúszásgátló talppal és puha gumigyűrűvel rendelkezik.

Az ajtó kitámasztására szintén használható, ehhez a nyílászáró belső oldalára szükséges helyeznünk az ajtóütközőt. Nagyon jó fali ajtóütköző a FIX-O-MOLL termék, az öntapadós rögzítésű, tehát nem szükséges fúrni a felszereléséhez. A csomag 2 darabot tartalmaz, tehát 2 ajtóhoz is kapunk ütközőt, ha ezt a modellt választjuk. A webáruházban rendkívül kedvező árakon juthatunk hozzá a minőségi termékekhez és bárki könnyedén ki tudja fizetni a kiszemelt darabot. A portálon található termékszűrő segít abban, hogy szín, ár és termék státusza alapján tudjunk dönteni. A megrendelés is egyszerű.

seditor