Hogy zajlik a panel ablakcsere?

Panel ablakcsere

Teljes mértékben érthető, ha a közelgő felújítási munkálatok félelemmel töltik el. A panel ablakcsere esetében számolni kell azzal a ténnyel, hogy a bontásra mindenképp szükség van. Ez azonban nem azt jelenti, hogy inkább bele se vágjon a munkálatokba.

A szakembereink segítségével a panel ablakcsere megvalósítása is gördülékenyen történik. Először is a régi ablakszárnyakat speciális kialakítású eszköz segítségével leszedjük, majd kifeszítjük a tokot. A legtöbb kosz ebben a munkafázisban keletkezik. Ezt követően kitisztítjuk a nyílásokat és máris jöhet a fő feladat, a nyílászáró beépítés.

Miután sor kerül a tok becsavarozására, a köztes részekbe purhabot fújunk. A száradást követően kerülnek fel az ablakszárnyak a végleges helyükre. Ezek alapján már láthatja, hogy a panel ablakcsere miatt nem kell aggódnia, hiszen a megfelelő szaktudással rendelkező munkatársaink értik a dolgukat. Amennyiben igényt tart rá, akkor a munkafolyamat végén lehetőség van redőny, illetve szúnyogháló felhelyezésére is.

admin