IP telefonközpont a kedvezményes hívásért

IP telefonközpont

Az IP telefonok a hagyományos és mobilkészülékekhez hasonlóan telefonálásra szolgáló technológián alapulnak, akárcsak egy telefonhálózat, ahol a telefonközponthoz mellékek kapcsolódnak.

A különbség abban rejlik, hogy míg a hagyományos telefon egy jellegzetes hálózaton működik, addig az IP telefon egy belső számítógépes hálózatot, elsősorban az úgynevezett Internet Protokollt (IP) használja. A hacsatel.hu oldal IP telefonközpont variánsai között találhatunk rack szekrénybe szerelhető 1000, sőt, akár 2000 felhasználót kiszolgáló eszközt is.

Az IP telefonközpont előnye, hogy nem szükséges előfizetési díjat fizetni, ha van egy meglévő internetes kapcsolat, valamint ingyenesen hívást kezdeményezhetnek egymással az IP telefonok tulajdonosai, így akár a virtuális iroda is könnyen létrehozható.

Az IP telefonközpont használatával bizonyos esetekben a hagyományos telefonszámokat is kedvezményesebben lehet hívni, de a videóhívás lehetőségét szintén felkínálja a rendszer. A megfelelő készülék kiválasztása optimális technikai támogatást nyújthat a birtokosának.

admin