Legyen a gyerekülés kerékpárra veszélytelen!

Gyerekülés kerékpárra

Sajnos, már nem olyan világot élünk, mint annak idején, hogy a nagymama mindig kéznél volt, amikor az unoka ellátásában és óvodába, iskolába való kísérés során be tudott segíteni. Tehát, leginkább az anyuka szállítja a kicsit mindenfelé, ezért szükséges egy remek gyerekülés kerékpárra, a maximális biztonság érdekében.

A bikelife.hu webáruházból megvehető gyerekülés kerékpárra stabilan rögzíthető és kényelmes. Megkönnyítik a mindennapos utazást a csöppséggel ezek a gyerekülések, így a szülők magukkal vihetik a csemetéket túrázni, sőt, akár bevásárolni is, ha éppen nincs kéznél az autó.

Ha tökéletes kiegészítőt akar beszerezni, akkor ideális választást jelent a készleten lévő Polisport Bilby gyerekülés kerékpárra, ami 9-22 kg súlyú lurkók szállítására optimális.

Ez a modell rendelkezik speciális biztonsági övekkel és lábtartóval, így nyújtva a kicsinek kényelmes és biztonságos szállítást. Egy adapterrel szerelhető fel a kerek és ovális vázcsövekre az ülés. Válassza Ön is ezt a nagyszerű típust!

admin