Nem luxus a hőszigetelés

hőszigetelés

Sajnos, energiahatékonyság szempontjából a magyarországi lakóépületek közel 80%-a felújításra, korszerűsítésre szorul. Míg régebben természetes volt, hogy a házak hőszigetelés nélkül épüljenek fel, addig ez napjainkban már elképzelhetetlen. Aki ma házat szeretne vásárolni, annak tudnia kell, hogy a régi épületeknél, családi házaknál az energiatanúsítvány elkészítésével mutatkozik meg, hogy hol szökik ki a legtöbb energia.

Azonban a Berger házak újgenerációs készházainak a rétegrendjét úgy állították össze a kiváló szakemberek, hogy a lehető legjobb minőségű, az adott otthonhoz illő hőszigetelés legyen alkalmazva. A szigetelőanyagok között hatalmas a választék, nagyon népszerű például a kőzetgyapot, valamint az EPS hőszigetelés egyaránt.

A Berger házaknál viszont már a befújt cellulóz és a természetes, öko farost szigetelést részesítik előnyben. Családi házak esetében a homlokzatra, tetőtérre, padlóra, válaszfalakra, padlásfödémre kerül a hőszigetelés. Megfelelő szigeteléssel lényegesen költséghatékonyabbá tehetjük az otthonunk fenntartását.

admin