Testes buborékokkal hódít a tonic

tonic

Igazán jó long drink-re vágyik? Nagyon sok szeszesitalhoz remekül szokott passzolni a tonic, ami nem más, mint egy önmagában is fogyasztható, fanyar, szénsavas ital. A gin tonic az egyik legismertebb kevert ital, de attól függően, hogy pontosan milyen ízű változatot választ, sok más koktél alapja is lehet.

Palackozott és dobozos változatban egyaránt megtalálhatóak a szupermarketek polcain, de aki igazán prémiumminőségre vágyik, az weboldalunkon keresztül rendeli meg. Az ismert márkák között megtalálja az Originalt, a J. Gasco-t, a Fever Tree-t vagy a Thomas Henry-t.

Mint ahogy sok más ital megszületése, úgy a tonik megléte is köthető valamilyen eseményhez. A kinin tartalmú tonic italokat malária elleni orvosságként használták, az elviselhetőbb fogyasztás érdekében kombinálni kezdték ginnel, valamint citrusfélékkel, majd 1773-ban Thomas Henry gyógyszerész széndioxiddal kezdte el dúsítani.

A legújabb trendek miatt, sok prémium tonic rózsaszínes színben tündököl és a bogyós gyümölcsök aromáit hordozza magában, amelyeket előszeretettel használják fel a nagyon csajos koktélokhoz.

admin