Varázsoljon mesés keleti ízeket a gyros sütővel!

gyros sütő

A gyorsételek elkészítésénél a legfontosabb tényező a hús. A nagymennyiségben történő előállításhoz gyros sütő gépeket használnak. Ez egy függőleges grill, amiben a bepácolt húst egy nyárshoz rögzítik, ami forog és így minden oldalról egyenletesen süt. A keletről származó étel szinte az egész világon népszerűvé vált. Hazánkban, a nagyobb városokban, szó szerint minden sarkon lehet ilyet vásárolni. A tölteléket rendszerint szószokkal, friss zöldségekkel és salátákkal ízesítik. Mivel ennek az ételnek az íze nagyrészt a hús minőségétől függ, ezért szükség van egy speciális gyros sütőre. Annak érdekében, hogy egy gyorsétterem tulajdonosa lépést tarthasson a vásárlók áramlásával, az vendéglátó-ipari konyhát modern, funkcionális és gazdaságos felszerelésekkel kell ellátni. Amennyiben a tartománya minimális, akkor is meg kell felelnie a megállapított szabványoknak. A modern gyros sütő csúcstechnológiás egység. Tekintettel egy étterem megfelelő szintű szervezésére, az ilyen felszerelések gyorsan kifizetődnek és profitot hoznak.

admin