A kazein kiváló fehérjeforrás

kazein

A megfelelő mennyiségű fehérjebevitel jelentős mértékben hozzájárul az izomépítésben és a regenerációban. A kazein egy lassú felszívódású fehérje, amire a szervezetnek óriási szüksége van. A fehérjepor készítményeket a gyomor több órán keresztül emészti meg, ami azt jelenti, hogy az izmok folyamatos aminosav ellátást kapnak.

Az étvágyat is csökkentik, hiszen a teltségérzetet fokozzák. Ez azt jelenti, hogy a zsírveszteségben szintén fontos szerephez jutnak. A magas fehérje, kevesebb szénhidrát és zsírtartalmú étrenddel a súlycsökkenés eredményes lesz. A kazein por a nap bármelyik szakában fogyasztható. Az előnyeit, ha maximálisan ki szeretné használni, akkor két étkezés között vagy lefekvés előtt alkalmazza! Meg kell említeni, hogy akik érzékenyek a laktózra vagy tejallergiával küzdenek, azoknak nem javasolt a használata.

A kazein napi adagját több tényező befolyásolja. Minél aktívabban sportol, annál nagyobb mennyiségben ajánlott a bevitele. Az egészséges embereknél nem okoz semmiféle kellemetlen reakciót. Mielőtt elkezdené használni, kérdezze ki az orvosát!

seditor