Az azonnal terhelhető implantátum mindenkinek ajánlott

azonnal terhelhető implantátum

Fájdalmat érez a szájában a szuvas fogak miatt, de tartózkodik a fogorvostól? Ne tegye, mert idővel ez a helyzet rosszabbá válik és a kellemetlenségek fokozódhatnak! Az azonnal terhelhető implantátum megoldást kínál azoknak, akiknek több fog pótlására is szükségük van.

A szenvedés rövid ideig elviselhető, de hosszabb távon mentális zavarokat is okozhat a fájdalom. A fővárosban lévő Relax Dental Center rendkívül magas színvonalú szolgáltatásban részesíti ügyfeleit és ugyanitt, az azonnal terhelhető implantátum behelyezését is meg tudják oldani. A csomag, amit ez a klinika biztosít, most kedvező áron van, ugyanis 40%-kal kevesebbe kerül, mint máskor. Ha élni szeretne ezzel az ajánlattal, akkor legalább 8 implantátumot kell megvásároljon.

Természetesen a végösszeg tartalmazza a röntgen és CT felvételeket, persze minden találkozó költsége ugyancsak bele van kalkulálva. Az azonnal terhelhető implantátum rögzítése után, a páciens újra képes lesz szilárd ételeket rágni és teljes értékű életet élni, mivel ideiglenes fogsort kap, ami szinte felér a véglegessel.

admin