Egyre népszerűbbek a Karen táskák

Karen táskák

Hogy miért rajonganak ennyire a nők ezért a márkáért? Valószínűleg azért, mert a Karen táskák gyakorlatilag soha nem mennek ki a divatból.

Ez köszönhető a rostbőrből készült kivitelnek és az örökzöldnek számító dizájnnak. Többféle méret található a kínálatban, amelyek között szerepelnek az egészen apró borítéktáskák, amelyek csak a legfontosabb dolgoknak biztosítanak helyet, mint például a szemceruza, pénztárca, okostelefon és a rúzs.

De a Karen táskák között szép számmal akadnak bevásárlószatyor méretűek is. Ebben már több rekesz található. Külön zseb lett kialakítva a mobilnak, hiszen nem jó ugyanoda bedobni az aprópénzzel és a kulcsokkal, mivel ezek könnyen összekarcolhatják a képernyőt. A Karen táska stílust és ápolt megjelenést kölcsönöz a használójának.

A vállra akasztva is kényelmes, nem akadályoz a szabad mozgásban. A vállpánt egyébként szabadon állítható, ezért mindenki a magasságának megfelelően állíthatja be a Karen táskákat. Minden tekintetben alkalmazkodnak a rohanó élet jelentette kihívásokhoz, ezért kitűnő választást jelentenek a hétköznapok hőseinek.

admin