Ezt jelenti a tartós tehergumi

Tehergumi

Érthető okok miatt a kamionokra, teherautókra és egyéb áruval megrakott gépjárművekre speciálisabb abroncsokat kell felrakni, hogy azok a legkritikusabb helyzetben is megbízhatóak maradjanak. Ekkor csakis a tehergumi jöhet szóba. Nyilván, itt sem mindegy, hogy a sofőr milyen fajtát választ. Érdemes azokat jó messziről elkerülni, amelyek hamar kopnak, időváltozás esetén már nem mondhatóak jónak, illetve a kanyarokban úgy érződik, mintha veszítenének a tapadásból.

Ezek helyett azokat kell beszerezni és használni, amelyek a legnagyobb esőzésekkor is helytállnak, kisebb és nagyobb kanyarokban is rendesen tapadnak, és nem utolsósorban több évig is használhatóak maradnak. A sofőr jól teszi, ha ezen tekintetben a több ezer ember által ajánlott brandekben bízik meg. A Michelin, Continental vagy épp a Hankook ekkor sem hagy senkit cserben.

Ezen márkák tehergumi produktumai számos teszten is igazolták, hogy kiváló választást jelentenek. Persze, ez igaz a téli és nyári tehergumi fajtákra is. Döntsön Ön is jól a saját épsége és a vezetés biztonsága érdekében!

admin