Ipari porszívó meggyőző szívóerővel

ipari porszívó

Egy átlagos háztartási porszívó teljesítménye igencsak kevésnek bizonyul ipari környezetben. Például egy műhely, szálloda vagy egy fürdő tisztántartása nagyon nehézkes lenne egy ilyen eszközzel. Az ipari porszívó viszont közkedvelt választásnak számít a nagy szívóereje miatt, meg persze azért, mert a nedves felületeken is alkalmazható a különleges szűrőrendszerének köszönhetően. A sarkok tisztítása is sokkal könnyebb egy ipari porszívóval, mivel a legtöbb modellhez mellékelnek a gyártók saroktisztító fejet.

Betonfúráskor hatalmas por keletkezik, ami különösen kellemetlen akkor, hogyha csak egy képet szeretnénk a falra akasztani, és ezért volt szükség fúrni egy lyukat a falba. Az ekkor keletkezett por eltömítheti egy átlagos porszívó filterét. Az ipari porszívónak meg sem kottyan az ilyenkor keletkező finomszemcsés por felszippantása. A méretes gyűjtőtartályba rengeteg por fér, ezért nem kell olyan gyakran üríteni. Az ipari porszívót szerszámgépekhez is csatlakoztathatjuk. Így a szúrófűrész, körűrész, fúrógép használata közben a keletkező por egyenesen a gyűjtőtartályában landol.

Ütvefúró akció a készlet erejéig

Ha már sikerült beszerezni, mindent ami a műhely tisztántartásához szükséges, akkor ideje szétnézni a szerszámgépek között is. Az ütvefúró akció ugyanis remek lehetőségeket kínál, mivel alacsony áron szerezhetünk be jobbnál-jobb Makita és Hikoki termékeket. Ez egy olyan eszköz, amire mindig szükség van, hogyha szeretnénk lyukat fúrni a falba, de felújítás közben is hasznunkra válik. Arról az esetről nem is beszélve, hogyha megszállott barkácsolók vagyunk.

Akkor mindenképp le kell csapnunk az ütvefúró akcióban résztvevő modellek valamelyikére. Elsődleges szempontnak a teljesítményt kell alapul vennünk. De azt is meg kell határoznunk, hogy kábeles vagy akkus modellre van szükségünk. Mindennapos, hosszas használat esetén előnyösebb lehet a kábeles változat, mivel ez nem fog lemerülni. Az ütvefúró akció kitűnő alkalom arra, hogy újabb minőségi szerszámgépekkel bővítsük a gyűjteményünket, mindezt gazdaságos keretek küzött.

admin