Jó hajtóműolaj, jó hajtómű!

hajtóműolaj

Az autó akkor tudja biztonsággal szolgálni a tulajdonosát, ha kifogástalanul működik. A karbantartásával ezért nem érdemes spórolni. Elengedhetetlen a minőségi hajtóműolaj használata. Weboldalunkon bőséges választék található autóhoz, mezőgéphez, de haszonjárművekhez is. Nem hiába mondják, hogy az autó családtag. Ez bizony értendő úgy is, hogy költségekkel jár a tartása.

Az autó váltószerkezetének, a kiegyenlítőmű jó működéséhez is szükség van minőségi hajtóműolaj használatára. A szintjének ellenőrzését rendszeresen végezzük és semmiképp se feledkezzünk meg a rendszeres cseréről! Nem csupán a vezetés élménye lesz jobb ezáltal, de a szerkezetek élettartamát is megnöveljük. A hajtóműolaj olyan karbantartási termék, amin nem érdemes spórolni.

Igaz, a minőség itt is megköveteli, hogy mélyebbre nyúljunk a zsebünkbe, de jó esetben 2-3 évente van csak szükség a cserére. Ha a szivárgását észleljük, akkor ne késlekedjünk felkeresni a szervizt. Weboldalunkon biztosan találni olyan terméket, amivel a mester is elégedett lesz.

seditor