Látásjavító lencseműtét vélemények: megérte?

műlencse műtét véleménynek

Sajnos, ahogy telnek az évek, a látásunk is fokozatosan romlik, a szerencsésebbeknél nem olyan mértékben, hogy műtéti beavatkozásra kerüljön sor, azonban sokaknál szükséges. A látásjavító lencseműtét életre szóló megoldást jelent, amivel megállítható az időskori látásromlás is. Ha bizonytalan a kezelésben, mindenképp érdemes utánaolvasni pár műlencse műtét véleménynek. Amint említettük, rengetegen átestek már ezen a műtéten, közöttük ismert személyiségek.

A drnagymihaly.hu weboldalon olvasható a műtött emberek véleménye, amelyekben egyrészt az operáció előtti félelemről, másrészt a teljesen profi eljárásról és a beavatkozás utáni életükről beszélnek az egykori páciensek. Célszerű elolvasni ezeket az írásokat, amennyiben félelmekkel küzdünk a beavatkozást illetően, ami egyébként érthető is, mert senki nem megy a kés alá vidáman és bátran, mindenkiben van egy kis félelem.

Van, aki azt írja, hogy élete egyik legnagyobb ajándékát kapta a műtéttel, hiszen már az azt követő héten megtapasztalta az éleslátás élményét, el tudta olvasni az apró betűket, kiélesedtek a kontrasztok és tűélesen látta a tévé képernyőjét is. A másik volt páciens örömmel közölte, hogy a látásjavító szemműtét óta új életet kapott, boldogan és lelkesen mesél az élményeiről, ami nagy segítség lehet mindazoknak, akik a beavatkozás előtt állnak. Mások arról számoltak be a véleményekben, hogy az operáció rövid és teljesen fájdalommentes volt, meglepődve vették tudomásul, hogy ilyen könnyen átestek rajta.

A felépülés pedig rövid idő alatt történt, tehát nem kellett hosszabb ideig a munkából kimaradnia. Dr. Nagymihály Attila szemész szakorvos maximális profizmusa, emberséges hozzáállása kiváló eredményt hoz, ezért teljes bizalommal fordulhatunk hozzá. Nemcsak időskori szemromlás esetén fordulhatunk a doktor úrhoz, hanem szürkehályog gyanúja és nagyfokú dioptria esetén is, illetve általános szemészeti kérdésekben. Az említett portálon pár egyszerű lépéssel fel tudjuk venni a kapcsolatot telefonon vagy az interneten keresztül.

seditor