Miért volt rekordjelentkezés a startup-programba?

Design Terminál mentorprogam
Design Terminál mentorprogam
Design Terminál mentorprogam

A folyamatos fejlődés elengedhetetlen az előrehaladás szempontjából. Ennek kapcsán történhetett rekordjelentkezés a Design Terminal startup-programjába. A jelentkezők a világ minden pontjáról pályázatokat nyújtottak be. Ebből látszik, hogy van igény az együttműködésre, hiszen a program célja többek között a startupok és a nagyvállalatok közötti kapcsolatok kiépítése. Éppen emiatt volt rekordjelentkezés a Design Terminal startup-programjába.

Ez pedig segíti az országok közötti üzleti kapcsolatok fejlődését. Világszerte szükség van új megoldásokra az oktatás és az egészségügy terén. Sajnos az ezekkel kapcsolatos problémák hatalmas méreteket öltöttek világszerte. Nem csoda, hogy a legtöbb pályázat ezekkel a témakörökkel kapcsolatban érkezett. A rekordjelentkezés a Design Terminal startup-programjába többek között annak is betudható, hogy az országonkénti 4 legjobb jelentkező részt vehet egy 10 napos budapesti mentorprogramon, amit 8 napos tanulmányút követ a visegrádi régióban.

Így már érthető, hogy miért volt rekordjelentkezés a Design Terminal startup-programjába. Sokan viszont nem tudják miként tárják a világ elé az ötleteiket, amelyek arra vonatkoznak, hogy miként tehetnék szebbé, jobbá egy közösség életét. Szerencsére rengeteg kreatív elme van világszerte, akik most eme program keretein belül bebizonyíthatják, hogy az ötleteik megállják-e a helyüket a gyakorlatban is. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy rekordot döntően zárult a jelentkezés a Design Terminal őszi startup-mentorprogramjára.

A hatalmas sikernek köszönhetően, természetesen ismét megrendezésre fog kerülni a rendezvény a közeljövőben. A szervezők szerint, még eddiginél is több jelentkezőre lehet számítani. Mivel rekordot döntően zárult a jelentkezés a Design Terminal őszi startup-mentorprogramjára, ezért nyugodtan kijelenthető, hogy rendkívül pozitív hatással van ez a rendezvény az országok közötti együttműködésre. A nagyon fejlett országoknak is bőven van hová fejlődniük. Éppen ezért történhetett, hogy rekordot döntően zárult a jelentkezés a Design Terminal őszi startup-mentorprogramjára.

Print Friendly, PDF & Email

admin