Poco X3 tok széles választékban

Poco X3 tok

A különféle mobiltelefon kiegészítők már nemcsak funkcionális szempontból fontosak, hiszen manapság egyfaja státuszszimbólumot is betöltenek. Ezért elengedhetetlenül fontos, hogy jól nézzenek ki, amilyen a Poco X3 tok is. A gyártónak már több modelljét is megtalálhatjuk az aun.hu webáruházban, így lehetőségünk nyílik a jobbnál-jobb példányok közül választani.

Érdemes előnyben részesíteni az úgynevezett defender tokokat, amelyek kimondottan a telefon védelmére szolgálnak. Legyen szó nagyobb esésekről, ütődésekről, vagy éppen karcolásokról, az NFC Hybrird Armor Poco X3 tok garantáltan óvja a mobilt. Emellett pedig rendkívül esztétikus is.

A piros hátlap és a fekete alj szinte egyből felhívja magára a figyelmet, valamint a hétköznapokra és az elegánsabb alkalmakra is kitűnő választás. A másik defender Poco X3 tok nem más, mint a Ringke Fusion X, ami már megtalálható terepmintás, illetve kék színben is. Ez szinte azonos védelmet biztosít, mint a fentebb említett tok, pusztán a külsejében vélhetjük felfedezni a különbséget.

admin