Selyemfestékek kiváló színező képességgel

selyemfesték

A szövetfestést lehetetlen kivitelezni a batikoláshoz használt speciális alapanyagok nélkül, mert ezek teszik lehetővé, hogy saját kezűleg készítsünk igazi remekműveket. A modern kézműves piacon nincs hiány a batikoláshoz szükséges selyemfesték terén.

A vásárlók könnyedén megtalálhatják a bizonyos konzisztenciájú, színű, rendeltetésű és gyártású egyedi alapanyagokat, valamint a speciális készleteket. Az anyag festésben a selyemfestékeknek meghatározó szerepük van. A segítségükkel elegáns és eredeti dolgokat készíthetünk. Ráadásul minden termék teljesen ártalmatlan az emberi szervezetre. A festékek mellett, természetesen szükség van még ecsetekre, szivacsokra és aeroszolos palackokra is.

Mindezek hozzájárulnak a festékanyag gyönyörű felviteléhez. A minta megrajzolása után hagyni kell, hogy a szövet megszáradjon. Ez a folyamat hajszárítóval felgyorsítható. Az online áruházunkban bemutatott selyemfesték nem teszi merevvé a szövetet és jól bírja a mosógépben vagy a kézzel történő gyakori mosást is.

seditor