Vicces matricák autóra az egyedi kialakítás jegyében

vicces matricák autóra

„Mutasd a kocsid és megmondom, ki vagy!” – szól a némileg módosított közmondás a férfiak nagy többségének körében. Az erősebbik nem képviselői ugyanis jellemzően nagy becsben tartják a gépkocsijukat, ráadásul azok esztétikai állapota is sok mindent elmond magáról a tulajdonosáról is. A vicces matricák autóra valóban egyediéve varázsolják a járgányt. A Jómatrica webáruház bámulatos palettájával személyre szabhatjuk az autónk hátsó ablakát.

Ezek a dekorelemek általában a vicces üzenetekben konkretizálódnak, de nem ritkán állatos verziókban is képviseltetik magukat. Mégis, milyen stílusú matricák közül válogathatunk? A már említett népszerű webshop online palettájának a képzelet sem szabhat határt! Mókás, kissé „szúrós” megjegyzésekből sincs hiány a matricák felhozatalában. Az „Apámtól a kettes átlagért”, a „Megyek már, megyek”, vagy a „Te most az Isten háta mögött vagy” feliratú egységek például ilyenek.

A vicces matricák autóra ragasztható verziói mosolyt csalnak a többi sofőr arcára, hiszen egyedi módon csempésznek bele egy szemernyi humort a szürke hétköznapok monotonitásába. A vicces matricák autóra ajándékként is beváltják a hozzájuk fűzött reményeket. Ha van a baráti, ismeretségi körünkben olyan férfiú, aki él-hal az egyedi megoldásokért, lepjük meg őt egy mókás matricával! A dekorációs egységek ára több, mint baráti. A jutányos beszerzési díj viszont nem szolgáltat okot a kétkedésre. Ezek a matricák ugyanis valódi prémiumminőséget képviselnek.

A szóban forgó termékek 70µm vastagságúak, aminek köszönhetően az időtállóságukra sem lehet panasz. A matricák kiválóan állják a sarat a mostohább időjárási viszonyokkal szemben is, így például az erős UV sugárzás sem tesz kárt azokban. Az eredeti színüket hosszú éveken keresztül maradéktalanul megőrzik. A vicces matricák autóra is többször pozícionálhatóak, amíg megtaláljuk a végső helyüket. A matricák ugyanis nyomásérzékeny ragasztóval operálnak, így akár többször is visszaszedhetjük azokat, ha úgy érezzük, a kiszemelt helyük mégsem az igazi.

seditor