Kamerákkal megfigyelt reptéri parkolás

reptéri parkolás

A nap 24 órájában igénybe vehető szolgáltatás, ami rengeteg előnyt foglal magába. A segítségével egy csomó stressztől kímélhetjük meg magunkat még az utazás kezdete előtt.

Bizonyára sokaknak okozott gondot a reptérre való kijutás és a csomagok szállítása. Értelemszerűen saját autóval lett volna a legkényelmesebb kimenni a repülőtérre, csak nem volt hol hagyni az járműt. Végre kulturált környezetben oldható meg a reptéri parkolás. A Vecsés mellett található parkoló mindössze 2,4 km távolságra van a Liszt Ferenc repülőtértől.

Ezt a távolságot transzferbuszokkal lehet megtenni. Ennek az árát is tartalmazza a reptéri parkolás. Az Európa parkoló könnyen megközelíthető, de akár a térképet is kinyomtathatjuk, ami segíti a megközelítést.

Miután felszállunk a gépre, az autónk nem marad őrizetlenül, hiszen a reptéri parkolás során a járműveket biztonsági kamerákkal figyelik. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy az utazás felhőtlenül teljen, mert többek között az autónk állapota miatt sem kell fájjon a fejünk, miközben nyaralunk.

admin