Miért jó a tetőtér ablak szúnyogháló?

tetőtér ablak szúnyogháló

Hiába az őszi szezon, vannak olyan kellemetlenségeket okozó rovarok, amelyek ilyenkor szeretnek igazán korzózni és problémákat okozni. Remek példa erre az ilyenkor megszokott poloska invázió. Az állatok érzik a hideget és elkezdenek melegebb helyekre húzódni. Útjukat viszont el lehet torlaszolni a tetőtér ablak szúnyogháló révén.

Bár csökken a szellőztetés időintervalluma, de ettől még a nyitott ablak teret enged a nem kívánt látogatók beszökésének. Ne hagyjuk, hogy ez megtörténjen! A magas minőséggel rendelkező, egyenesen a gyártótól érkező tetőtér ablak szúnyogháló közvetlenül a fal síkjára lesz felhelyezve. Teljesen lehúzható és egyszerű a rögzítése. Bárki elboldogul a kezelésével.

A háló tartós üvegszál erősítéssel rendelkezik, ami gondoskodik a hosszabb élettartamról. Attól sem kell félni, hogy a kilátás megszűnik, ugyanis a tetőtér ablak szúnyogháló megőrzi azt. A termotech.hu weboldal remek akciókkal is kedveskedik a vásárlóknak, így minden tekintetben megéri innen rendelni. Teremtsük meg az otthon vágyott kényelmét a professzionális termékek alkalmazásával!

admin