Plasztikai műtét képek – Előtte és utána

Plasztikai műtét

Sokan szeretnének elvégeztetni esztétikai műtétet, azonban attól való félelmükben, hogy az nem hozza az elvárt eredményt, halogatják vagy teljesen lemondanak róla. Vannak viszont, akiket más páciensek eredményei mégis meggyőznek, ha látják, hogy milyen jól sikerült a beavatkozás, amin átestek. A www.drfalus.hu weboldalon többféle plasztikai műtétről is megnézhet előtte-utána képeket. A portálon láthatóak fényképek mellnagyobbítás, -felvarrás, -kisebbítés, mellimplantátum-csere, szemhéjplasztika, ajak- és ráncfeltöltés előtt és után.

Megtekinthető továbbá a hasplasztika eredménye, az implantáció külön heg nélküli mellfelvarrással, az intim kisajak plasztika, hasplasztika, zsírleszívás, vádlinagyobbítás esetén. Napjainkban már a férfiak sem kell nélkülözzék az esztétikai beavatkozásokat, ha úgy érzik, hogy szükségük van erre, hiszen dr. Falus György plasztikai sebész végez férfi intimplasztika műtéteket is. Az uraknál ugyanis sok esetben a pénisz hossza okozza a panaszt, máskor pedig a vastagsága jelent gondot.

Általában a pénisz mérete merev állapotban 13-15 cm hosszú, az átmérője pedig 3-4 cm. Természetesen, ez csak hozzávetőleges adat, de az biztos, hogyha emiatt önértékelési zavar alakul ki, akkor változtatni kell. A weboldalon megtalálható képeken láthatjuk, hogy milyen volt az adott testrész az operáció előtt és milyenné vált azt követően. Ráadásul a fotók melletti leírásokból rengeteg információt ismerhetünk meg az adott beavatkozásról.

Mielőtt esztétikai beavatkozás elvégzése mellett döntenénk, érdemes tájékozódnunk, sőt, a képekből ötleteket is meríthetünk a saját változásunk milyenségét illetően. Bár az igazság az, hogy a doktor úrral együtt fogjuk majd eldönteni a fontos paramétereket, hiszen csak a szakember tudja, hogy pontosan mi a megfelelő. Az orvos minden beavatkozásnál próbálja felhívni a figyelmet a természetes arányokra. Ajánlott megfogadni a szakértői tanácsot, ha azt akarjuk, hogy az alkatunknak tökéletesen megfelelő kinézetet kapjunk a műtét után.

seditor